Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Strandflaggor

Vi har tidigare nämnt att vi har ett stort sortiment av beachflaggor men på svenska även känt som strandflaggor. Fler och fler inser hur mycket strandflaggor kan hjälpa er med er marknadsföring. I dagens väldigt konkurrensutsatta samhälle gäller det att sticka ut och synas framför era konkurrenter. Vad gör man då? Då kan beachflaggor eller som sagt, strandflaggor vara ett alternativ.

Titta på vårt sortiment av strandflaggor här: http://www.billigaflaggor.se/produkter/beachflaggor/

Fördelarna är många. En bra egenskap hos en strandflagga är att det är väldigt lätt att ta sig med på t.ex. event eller mässor. Således är det väldigt lätt att transportera och sedan montera upp på önskad plats. Det är väldigt smidigt och snabbt är marknadsföringen igång. Strandflaggor fångar människors uppmärksamhet och man kan inte låta bli att titta på flaggan.

Vi skapar våra strandflaggor ”inhouse” i vår maskinhall. På sätt är vi med från ide till till färdig flagga och kan därför garantera kvalitet till våra kunder. Det innebär också att vi kan hålla snabba leveranser till våra kunder.

Vi på billiga flaggor kan det här med flaggor och har hjälper er att ta fram den ultimata strandflaggan för dig och ditt företag. Kontakta oss idag för rådgivning och så diskuterar vi vad vi kan göra för er. Ni kan ringa oss på: 042 – 138805 alternativt genom att använda kontaktformuläret som ni finner i meny ovan.

Se till att synas i höst och vinter! Gå inte miste om kunder genom bristfällig marknadsföring. Vi ser fram emot att hjälpa er med marknadsföringen!

Billiga Flaggor.se

Comments are closed.