Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Skyltar kanske?

Vi har full rulle i produktionen må jag säga! Varje dag hjälper vi våra kunder att synas bättre än deras konkurrenter. Maskinerna går varma och det är så kul att vi har en nära och bra relation med våra kunder. Har ni vägarna förbi Helsingborg är ni givetvis välkomna att besöka oss på kontoret och ta en titt i vår fina maskin hall.

Vi har förresten investerat i en ny maskin som kan trycka på … ja i princip alla typer av material. Så behöver ni skyltar så kan vi hjälpa er med detta också. Precis som flaggorna så görs skyltarna i vår egen maskinhall och vi kan därför leverera kvalitetsprodukter och detta med korta leveranstider. Kom förbi för att se våra maskiner ”in action”. Så behöver ni skyltar, flaggor, visitkort eller andra marknadföringsprodukter så kan vi hjälpa er. Se till att synas nu när den mörka hösten och vintern nalkas.

Tveka inte för att kontakta oss så ser vi till att ta fram de produkter som passar ert företag och den branschen ni befinner er i. Ni finner oss på: Kapplöpningsgatan 14, 252 22 i Helsingborg.

Det går också bra att ringa oss på: 042-138805 alternativ att använda kontaktformuläret som ni finner i menyn ovan.

Vi hörs!

Billiga Flaggor .se – En del av F1 Text & Dekor AB.

 

Comments are closed.