Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Se till att synas i vår

Nu håller förhoppningsvis den lååååånga vintern lida mot sitt slut och då kan det vara ide att fräscha till era flaggor och övriga reklam relaterade produkter. Flaggorna kan efterhand bli slitna då de utsätts för väder och vind. Beställ då era nya kvalitetsflaggor hos oss på billiga flaggor .se och få flaggor som håller länge. Alla våra flaggor görs ”inhouse” och därför vet vi att vi levererar kvalitetsprodukter till våra kunder.

Är det brådis? Kanske ska ni iväg på något event eller mässa som ni vill synas lite extra på? Genom egen produktion har vi också väldigt bra leveranstider.

Vi är inte bara billiga, vi är snabba också!

Vi skapar vepor, beachflaggor, traditionella flaggor, banderoller och andra flagg relaterade produkter i vår maskinhall som finns i Helsingborg. Ni är så klart välkomna att titta in för ett personligare möte.

Det gäller att sticka ut från mängden och det kan vi på billiga flaggor hjälpa er med. Vi kan också hjälpa er att designa era flaggor om ni känner att ni inte har ideér hur dessa ska se ut. Tillsammans tar vi fram produkter som passar just ert företag och dess verksamhet.

Se nu till att synas ordentligt i vår! Vi hjälper er med detta.

Besök oss i våra lokaler eller ring oss på: 042-138805!

 

 

Comments are closed.