Ring oss idag: 042 - 138805

Rollup

Idag tar vi upp rollup eller som man också kan skriva roll up. Vad är en rollup egentligen?

Det finns många olika varianter, modeller och storlekar men det är som den svenska översättningen ”Drar upp” budskapet och fungerar perfekt på en mässa eller liknande. Man drar alltså upp duken och marknadsföringen är i gång. Därför är det extremt bra att ha med sig på event eller mässor då man kan dra upp marknadsföringen och sedan står den på önskad plats. Rollupen skapas i slitstarkt matieral och det finns rollups för både inomhus och utomhus bruk. Ni kan få rollupsen som enkelsida eller dubbelsida och det finns också en mängd olika ställningar allt för att det ska passa ändamålet så bra som möjligt.

Som sagt så finns det väldigt många olika modeller och storlekar och utöver det finns många olika varianter av ställningar. Vad behöver ni? Lugn, berätta vad ni önskar använda rollupsen till så hjälper vi er att ta fram rollups som passar just er. Det är också väldigt smidigt om ni önskar byta budskap. Det är just det som är dess riktiga styrka, att det är väldigt smidigt att transportera och sedan få på plats. I kombination med en snyggt design och tilltalande budskap kan ni inte misslyckas. I dagens konkurrensutsatta marknads krävs det att sticka ut från mängden och då kommer rollups och hjälper er.

Priserna varierar mycket beroende vilka önskemål men rollups är mycket kostnadseffektiva och prisvärd marknadsföring. Vi på billiga flaggor.se kan det här med marknadsföring och rollups så tveka inte för att kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den ultimata rollupen. Ni kan nå oss via kontaktformuläret ovan alternativt genom att ringa oss på: 042-138805. Ni kan också läsa mer om våra produkter under flicken ”rollups” ovan i menyn. Där finner ni ett antal olika varianter och även bilder så ni kan få en uppfattning kring hur de ser ut. Storlekar osv återfinns också där.

Vi är experter på flaggor och vi förstår nyttan av att synas! Vi ser framemot att hjälpa er att synas ordentligt!

Vi hörs!

Billiga Flaggor.se

 

 

Comments are closed.