Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Reklamflaggor

Vad är reklamflaggor? Reklamflaggor är precis som det låter dvs, flaggor med reklam som förmedlar önskat budskap. Det stärker ert varumärke och syns högt över byggnader och liknande vilket gör att ni kan synas på ställen som ni annars kan tänkas försvinna bortom byggnader. Reklamflaggor är traditionella flaggor som använts i liknade syften åratal tillbaka och varit väldigt populärt inom marknadsföring mycket länge.

reklamflaggor

Ovan ser ni reklamflaggor vackert svajande i vinden!

Vi kan skapa reklamflaggor i olika storlekar som passar er. Vi skapar flaggorna i slitstarkt tyg som klarar väder och vind bra. Kan fästas som ni ser ovan på en traditionell flaggstång men går förstås användas i andra syften också. Då kan man fästa flaggan på andra sätt.

Med hjälp av flaggor som svajar fint i vinden syns ni och ert varumärke stärks. Detta gäller 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året. Inga tillfälliga reklamkampanjer, utan detta är en ständig pågående marknadsföring som är mycket prisvärd.

Reklamflaggor skapas i vår produktionshall så vi vet vad vi levererar till våra kunder. Då kan vi undvika billiga flaggkopior från utlandet. Det gör också att vi har väldigt bra leveranstider till våra kunder. Billiga flaggor .se har också väldigt bra mängdrabatter så passa på att införskaffa ett par stycken flaggor så kan byta och hålla flaggorna fräscha. Då kan ni också byta önskat budskap vid behov.

Är ni intresserad av en reklamflagga och vill veta lite mer? Kontakta oss redan idag så diskuterar vi vidare vad som skulle passa er och ert företag bäst. Vi kan det här med reklamflaggor så ni kommer inte bli missnöjda.

Varför en reklamflagga?

  • Marknadsföring året om
  • Syns högt över byggnader och liknade
  • Prisvärt!
  • Går lätt att byta
  • Stärker ert varumärke

.. Fördelarna är många!

Använd kontaktformuläret ovan eller ring oss på: 042-138805 så kan vi diskutera vidare. Då kan ni också få en offert för det ni behöver.

Vi på billiga flaggor ser framemot att hjälpa er med marknadsföringen!

Comments are closed.