Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Redo för att synas i sommar?

Sommaren är äntligen här och det innebär semestrar och ledighet för många. För andra innebär det en intensiv period. Kanske ska ni synas på marknader eller mässor i sommar? Har ni fixat era flaggor och beachflaggor inför detta? Se nu till att synas ordentligt i sommar annars tar garanterat era konkurrenterna kunderna.

Som exempel, tänk att ni ska ha ett bord på någon av alla de marknader som finns i vårt avlånga land. Bredvid bordet ställer ni en styck beachflagga som gör att ni sticker ut från mängden. Beachflaggan är väldigt enkel att transportera och sedan sätta upp. Det ska gå snabbt att få igång marknadsföringen.

Vi skapar våra flaggor inhouse i våra maskinpark. Så är det brådis, så har vi snabba leveranser. Då slipper vi också långa transporter från tex Kina. Både klimatsmart och vi vet vilken kvalitet våra produkter har.

Ni kan se våra modeller och priser här: beachflaggor . Vi har även andra mängder av produkter inom reklam så tveka inte berätta om era behov så tar vi fram vilka produkter som kan passa er och eran verksamhet.

Passa på att beställa redan idag. Vi har stängt i produktionen vecka 29 och 30 sen har vi öppet som vanligt igen. Ni får gärna besöka oss här i Helsingborg, så visar vi vår maskinhall och tar gärna ett personligt möte där vi närmre kan diskutera hur vi kan får ert företag att synas.

Annars vill vi önska alla våra samarbetspartners, kunder och besökare en riktigt trevlig sommar och tveka nu inte för att höra av er när ni behöver hjälp att synas.

Billiga flaggor!

 

 

Comments are closed.