Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

God fortsättning

God fortsättning på det nya året.

Nu är det som bekant 2013 här och det är dags att satsa för det nya året. I takt med konkurrensen ökar så gäller det att synas ordentligt oavsett vilken bransch ni befinner. För en del företag kanske det är vinna eller försvinna som gäller för 2013. Då gäller det satsa på synas för att nå nya kunder. Annars kommer ett annat företag ta dessa kunder, var så säker.

För att synas i vår så kan vi rekommendera lite olika produkter.

Vanliga klassiska flaggor – Har ni kanske flaggor redan ? De finns oftast på utsatta ställen och behöver kanske piffas upp då och då! Vi gör våra flaggor i vår egen maskinhall. Allt för att kunna säkerhetsställa att vi levererar kvalitet till våra kunder. Vi kan göra flaggor helt efter era önskemål. Flaggor har och är väldigt effektivt för att synas. Vacker svajande flaggor ger ett seriöst intryck till era befintliga och potentiella kunder.

Beachflaggor/strandflaggor – Driver du kanske en butik? Eller är du på resande fot där det blir mycket mässor och event? Då är beachflaggor väldigt, väldigt bra att för att få er att synas extra mycket. Vi flera olika modeller och priser. Även dessa flaggor är egen produktion. Så snabba leveranser och bra kvalitet! Made in Helsingborg! Vi har också mängder av tillbehör till strandflaggorna beroende på vad ni kan tänkas behöva placera dem osv.

Vi har opckså flera andra produkter som hjälper er att synas. Olika typer av skyltar, vepor, banderoller.. Ja vår maskinhall den är stor.

Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss så visar vad vi kan göra för just dig och ditt företag. Vi kan det här med marknadsföring!

Comments are closed.