Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Fasadflaggor

Hoppas ni haft en skön sommar! Nu är hösten snart här och det kanske dags att utöka marknadsföringen? Med fasadflaggor kan ni kick starta hösten och er marknadsföring. Vad är då  fasadflaggor? En fasadflagga är en alltså en en typ av flagga som man fäster på en fasad/vägg. Vanligtvis fästs fasadflaggan på en stång som sitter på fasaden och sedan pekar ut mot gatan. Det är effektivt och budskapet syns väldigt bra. Material på flaggan är slitstarkt och klarar väder och vind bra. Det finns också olika typer av stänger att fästa fasadflaggan på. Stängerna fäst på olika typ av väggfästen beroende på vilken typ av fasad flaggan ska sitta på.

fasadflaggor

Det är lätt att försvinna in i myllret av butiker och företag i t.ex. städer och då är en fasadflagga väldigt effektivt för att sticka ut i mängden av butiker. Storlekarna varierar och kan anpassas efter ert företags behovsbild. Det är lätt att ert budskap och företag försvinner i en stad, har man då istället en tilltalande fasadflagga som sticker ut så ser kunderna er plötsligt. Detta kan innebära att kunden hittar till er istället för en konkurrent.

Vi hjälper er att ta fram det ultimata fasadflagga från steg ett till färdig produkt. Vi kan alltså hjälpa er med design på själva fasadflaggan om ni önskar. Vi kan det här med flaggor! Tveka inte för att kontakta oss idag så hjälper vi er. Det går bra att ringa oss på: 042 – 138805 alternativt genom att använda kontaktformuläret som ni finner ovan. Billiga Flaggor finns i Helsingborg så ni är givetvis välkomna in i vår maskinhall för ett personligare möte. Vi skapar flaggorna ”inhouse” och vet således vad vi levererar till våra kunder. Inga dåliga kopior från utlandet, ut helt egen produktion! Därför kan vi garantera att vi levererar fasadflaggor med bra kvalitet!

Vi ser framemot att höra ifrån er och att kunna hjälpa er med er marknadsföring!

Mvh,

Billiga Flaggor .se

Comments are closed.