Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Banderoll

Vad är en banderoll egentligen? Varför ska ni som företagare marknadsföra er med hjälp av banderoller? För att enkelt förklara vad en en banderoll är så kan man säga att det är en tygstycke med önskat budskap. Banderollen skapas i material som håller ordentligt och sedan kan det användas i väldigt olika typer av miljöer. Vi hjälper er att ta fram originalet och sedan skapar en banderoll som passar just er. Från ide till verklighet!

Vi kan trycka i olika storlekar och därför kan vi skräddarsy banderoller så de blir exakt som ni vill ha det. Har ni ingen direkt ide hur banderollen ska se ut? Inga problem, vi kan det här och vi ser till att ni få den ultimata banderollen.

Oavsett vad ni ska göra med banderollen så är den väldigt smidig att ta med sig. Kanske ska det fästas på ställen där det annars är svårt att sätta upp en skylt eller liknande? Det är också utmärkt att sätta på ställen där ni tillfälligt befinner er vid exempelvis en mässa eller något liknande event.

Andra ändamål kan vara utanför och i butiken där ni kan visa upp ert budskap. Önskar ni byta budskap så görs detta väldigt lätt. Så att transportera och montera upp är väldigt enkelt.

Är ni sugna på att marknadsföra ert företag med hjälp av banderoller? Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er. Vi har lång erfarenhet och skräddarsyr flaggorna så de passar er. Ring oss på 042-1338805 eller genom att använda kontaktformuläret som ni finner i menyn ovan.

Missa inte kunder genom dålig marknadsföring! Se till att synas ordentligt med hjälp av banderoller!

 

 

Comments are closed.