Egen produktion! Inga dåliga kopior från utlandet!

Ring oss idag: 042 - 138805

Äntligen är våren här igen

Våren är här igen och således börjar folk röra sig utomhus igen. Detta innebär alltså att folk åter igen behöver spenderar tid utomhus vilket du som företagare förstås måste dra nyttan av. Hur gör du då detta? Ja för att fånga människors uppmärksamhet så är det enligt den gamla klyschan ” Det gäller att synas” och faktum är att den gamla klyschan stämmer. Det gäller att fånga människors uppmärksamhet och förmedla ditt önskade budskap.

När våren är här så gäller det att ni har era flaggor redo. Produktionen står redo för att tillgodose alla era flaggbehov och vi har flagg produkterna som gör att ni sticker ut från mängden och fångar kundernas uppmärksamhet.

Första och främst rekommenderar vanliga tradionella flaggor. Vanligt att man visar företagets logo utanför ert företag. Syns ordentligt och förmedlar ett seriöst intryck. I kombination med detta kan man exempelvis ha beachflaggor som står utanför ingången eller visar vägen. Snyggt och syns verkligen bra. Beachflaggorna har blivit mycket populära och fungerar i alla typer av miljöer. Det finns nämligen olika typer av ”fötter” till beachflaggorna som gör att man kan använda dem effektivt både i stan, på gräsmattan och på stranden. Enkelt och smidigt och som sagt syns extremt bra. Vi kan förstås även hjälpa er med designen av flaggorna. Så från ide till färdig produkt.
Se till att nå ny kunder i vår och sommar! Vi kan hjälpa er med detta.

Hör gärna av er så berättar vi mer! 042-138805

Comments are closed.